Blog

,

Coaching Experience cu M. Țepoi

Vineri, de la ora 12:00, vă invităm în amfiteatrul B1, la cursul de antrenare a competenţelor de coaching, ca şi abilităţi de comunicare, de relaţionare şi leadership, pe care participanţii le pot transfera în orice context de viaţă profesională, personală şi de business pentru maximizarea rezultatelor.

Coaching Experience face parte din proiectul cu acelaşi nume, conceput cu scopul de a contribui la crearea mentalităţii şi a abilităţilor de reuşită, de creştere şi leadership (Think Leadership & Growth Mindset), la nivel personal, intergeneraţional şi organizaţional.

Alege să vii la curs pentru a afla mai multe despre ce este şi ce nu este coachingul şi pentru a lucra la obiectivele şi provocările importante pentru tine.
Termenul englezesc “coach”, provenit din sport, și-a făcut deja loc în vocabularul de business şi management. Un “antrenor de oameni” are nevoie – indiferent de domeniu – de abilități diferite de cele din portofoliul unui bun manager. Liderii de succes ai viitorului vor trebui să conducă pe baza unui stil de tip coaching şi nu recurgând la ordine şi control. (John Whithmore, 2008).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.