Blog

, ,

Săptămâna 2 din Luna Gândirii Creative UAIC

În perioada 7-13 noiembrie 2022 a avut loc a doua săptămână din Luna Gândirii Antreprenoriale UAIC. Organizată de Societatea Antreprenorială Studențească, în parteneriat cu Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor Iași, alături de parteneri de business precum Raiffeisen, BRD și Romanian Business Leaders, Săptămâna Educației Financiare a adunat studenții în 3 evenimente de succes:

  • „Ce înseamnă să fii antreprenor, angajat sau intraprenor?”, alături de Romanian Business Leaders și invitații Angelica Manea, Tiberiu Stoian, Mirabela Miron, Andrei Dănilă, Dan Schipor, Dan Drăghici, Dan Berinde, Cornel Scripcă, Bogdan Babici și George Rășchitor. Participanții au aflat de la mentori cum să își asume eșecurile, dar și despre curaj și viitor. 
  • „Întâlnește un Înger al Afacerilor”, alături de invitatul Iulian Basu. Studenții au fost foarte încântați să ia contact cu acesta și au reușit să îi adreseze foarte multe întrebări. Pe parcursul evenimentului, aceștia au aflat ce pot îmbunătăți la propriile idei de afaceri și cum pot atrage investitori.
  • Workshop de Educație Financiară cu Prof. Univ. Dr. Sorin Anton. În cadrul acestei întâlniri s-a răspuns pe larg la întrebarea „Cum îți administrezi singur banii?”. Special la acest eveniment a fost accentul pus pe gestiunea finanțelor personale și nu pe finanțele unei întreprinderi.

Mulțumim tuturor organizatorilor și participanților!

Luna Gândirii Antreprenoriale va continua cu Săptămâna Educație Financiare.

Vă puteți înregistra aici https://forms.gle/ yQMJM9cWpgY89HGt9 

Pentru a fi la curent cu evenimentele din cadrul Societății Antreprenoriale Studențești puteți accesa
https://www.facebook.com/SAS. UAIC

 sau 

vă puteți înscrie la newsletterul  https://mailchi. mp/65e43a773d1f/societatea- antreprenoriala-studenteasca- uaic?fbclid= IwAR0mA2Kk6BzYakbR2- qfO9WKQuolrV_GMScTGGurLU- e2lH6fFxItm_ouC8