Bine ati venit la FEAA

 • FEAA

  Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor (FEAA) este una din cele mai mari facultăţi de economie din România, cu un număr de peste 7000 studenţi şi 133 de cadre didactice.

  Facultatea îşi desfăşoară activitatea în corpurile B şi C ale Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, în peste 8 amfiteatre, 15 laboratoare şi 19 săli de seminar. Există 2 biblioteci bine dotate unde studenţii pot invăţa şi consulta bibliografie de actualitate. Pentru studenţii înscrişi la FEAA sunt alocate peste 1300 de locuri în căminele din campusul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

  Despre FEAA

 • Programe de studii

  Facultatea are o ofertă educaţională completă, structurată pe 3 niveluri: licenţă, master şi doctorat.

  Astfel, există 11 programe de licenţă (2 cu predare în limba engleză), 49 de programe de master (4 programe cu predare în limba engleză; 2 programe cu predare în limbile română şi franceză) şi 8 domenii de doctorat.

  Alege o specializare!

 • Vino alături de noi

  Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, prin cadrul programelor de licenţă, master şi doctorat, vă oferă bune oportunităţi de a acumula cunoştinţe şi abilităţi pentru un număr important de profesii din domeniile: economie, administrarea afacerilor, finanţe, contabilitate, informatică economică, management, marketing și administrație publică.

  Admiterea se face direct pe programe de studii în baza unui concurs de dosare.

  Informații Admitere