Blog

, ,

Noiembrie, luna gândirii antreprenoriale

FEAA partener al Lunii Gândirii Antreprenoriale la UAIC

Luna noiembrie vine cu noutăți la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor Iași în domeniul antreprenoriatului.

Ne bucurăm să vă comunicăm că susținem continuu activitățile din cadrul Societății Antreprenoriale Studențești – SAS UAIC, iar în perioada următoare vom ajuta la atingerea a 2 obiective majore:

  1. Lansarea Hubului Antreprenorial SAS – un spațiu destinat promovării antreprenoriatului în rândul studenților, workshopurilor și întâlnirilor dintre antreprenori și mediul de afaceri. Estimăm 31 octombrie ca fiind data de finalizare a lucrărilor. Realizarea acestui hub a fost posibilă datorită proiectului BusinessHUB – Sustinerea ecosistemului antreprenorial în rândul studenților și absolvenților Universitatii ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, cod CNFIS – FDI – 2022 – 0562, dar și datorită contribuției Fundației Economist 2000 și partenerilor din mediul de afaceri (Volta, Zafit, Mora.Architects) care au contribuit financiar sau direct în produse și servicii pentru proiect. Proiectului de hub i s-a alăturat recent și agenția de branding Innerpride care va realiza identitatea de brand.
  2. Luna Gândirii Antreprenoriale la UAIC include evenimente dedicate studenților și mediului de afaceri, structurate astfel:

– Săptămâna Gândirii Creative 1-6 noiembrie – coord. lect. univ. dr. Patricea Bertea

– Săptămâna Educației Financiare 7-13 noiembrie – coord. prof. univ. dr. Sorin Anton

– Săptămâna Gândirii Strategice 14-20 noiembrie – coord. conf. univ. dr. Stoian Claudia

– Săptămâna Antreprenoriatului și Implicării Sociale 21-27 noiembrie – coord. lect. univ. dr. Camelia Medeleanu

Urmează să revenim cu detalii și despre evenimentele din fiecare săptămână.

Companiile care doresc să se implice atât în hubul antreprenorial, cât și în luna gândirii antreprenoriale sunt rugate să contacteze pe lect. univ. dr. Patricia Bertea (patricea.bertea@gmail.com)

Pentru a fi la curent cu ceea ce facem,  puteți urmări pe facebook 

https://www.facebook.com/SAS.UAIC sau 

vă puteți înscrie la newsletterul https://mailchi.mp/65e43a773d1f/societatea-antreprenoriala-studenteasca-uaic?fbclid=IwAR0mA2Kk6BzYakbR2-qfO9WKQuolrV_GMScTGGurLU-e2lH6fFxItm_ouC8