Blog

, ,

Colaborarea dintre Amazon și FEAA se dezvoltă în continuare

După ce în anul 2021, Amazon a fost alături de Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor Iași, contribuind direct la realizarea și lansarea primului laborator de Business Creativ din Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, ne-am bucurat să-i avem parteneri în continuare și anul acesta.

În luna octombrie, studenții și masteranzii de la FEAA au avut posibilitatea să-l cunoască Alexandru Prăjică Neagu, absolvent al specializării Marketing, generația 2011, în prezent Site Lead – Sr. Operations Manager la Amazon.

Timp de 2 ore, Alexandru a introdus studenții și masteranzii în tot ceea ce înseamnă cultura Amazon, focusul pe client și focusul pe dezvoltarea personală a angajaților. Alexandru le-a povestit acestora și despre parcursul său profesional, despre cum l-a ajutat facultatea și studiile să crească în Amazon până la poziția actuală, când gestionează activitatea a aproximativ 1200 de angajați Amazon de pe 3 continente.

Săptămâna aceasta, studenții și masteranzii FEAA vor avea ocazia să se întâlnească din nou cu Alexandru Prăjică Neagu, miercuri, 26 octombrie ora 16, în B618 – Business Creative Lab, laboratorul unde este partener Amazon încă din 2021, la invitația doamnei lect. dr. univ. Patricia Bertea.

Întâlnirea din 26 octombrie ora 16 va avea focus pe marketing digital, respectiv aspecte de advertising  și procese de UX realizate pentru siteul Amazon.

Vă așteptăm!