Blog

,

Negocieri colaborative și introducere în design thinking

Ne-am bucurat la @FEAA de spiritul Crăciunului, de colind și conturarea unor idei de initiative pentru comunitate. Întâlnirea a fost îndulcită cu specialități franțuzești și lituaniene, dar și cu experiențe de învățare despre negocieri integrative și introducere în design thinking.

În data de 20 decembrie 2023, elevii clasei a 9-a B de la Colegiul Național Iași, coordonați de doamna profesor Elena Mihuț și doamna profesor Lorina Iacob au fost în vizită la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor. După o primire călduroasă organizată de studenții Erasmus: Antony Pinacho, Coraline Guenet, Estelle Hidalgo, Kacilia Tetia, Lorelei Litique, Rokas Razanskas și doamna lector Anca Clipa, elevii au fost antrenați în exerciții de negocieri și au generat idei pentru școala lor ca urmare a unui exercițiu de design thinking.

Evenimentul organizat la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, în cadrul săptămâna Școala Altfel a reușit să îi ajute pe elevi să înțeleagă importanța colaborării și implicării în comunitate. Aceștia au propus extrem de multe idei interesante pe care le vor dezbate și vor propune noi inițiative factorilor decidenți(conducerea școlii, autorități administrative etc).

Studenții Erasmus au prezentat tradiții și obiceiuri din Franța și Lituania și au fost colindați de oaspeții noștri.

Vă mai așteptăm cu drag la FEAA!