Localizare

Sediul principal al facultăţii este în corpul B al Universităţii Al.I.Cuza Iaşi, situat pe Bulevardul Copou, nr. 22. La etajul I se află secretariatul facultăţii şi majoritatea compartimentelor administrative, inclusiv Biblioteca FEAA. La parter sunt poziţionate Departamentul Server Reţea al FEAA şi secretariatul Departamentelor de Economie și Relații internaționale, respectiv, Contabilitate, Informatică economică și Statistică.

În afara Corpului B, activităţile didactice pentru licenţă şi masterate se desfăşoară şi în Corpul C, iar cursurile Şcolii Doctorale şi ale câtorva mastere sunt programate, de obicei în Corpul R al universității (Romtelecom).

Acces

Pentru călătorii cu avionul, soluţia cea mai plauzibilă de a ajunge la sediul FEAA este taxiul care, de regulă, nu depăşeşte 20 lei.

Pentru cei care sosesc cu trenul în Iaşi, călătoria cu taxiul nu ar trebui să depăşească 15 lei. Alternativ,  din staţia Gară (din care se cumpără şi biletele – un bilet cu două călătorii costă 4 lei) se poate lua, pentru o staţie, tramvaiul 3 sau 7, până în Piaţa Unirii, apoi, în sens contrar (spre Copou) tramvaiele 1 sau 13.

Lângă gară (peste drum) se află şi autogara Vama Veche, cea mai importantă din Iaşi, aşa că precizările de mai sus sunt valabile şi pentru călătorii cu autobuz şi maxi-taxi.

Pentru cei care sosesc cu maşinile, de la început trebuie precizat că, similar mai tuturor oraşe mari din România, Iaşul are probleme cu locurile de parcare.

Calea de acces dinspre Vaslui

Calea de acces dinspre Roman -> Tg. Frumos….

La unele intervale orare şi în perioadele admiterii la licee şi universităţi, pentru a găsi un loc de parcare trebuie să vă înarmaţi cu răbdare şi să porniţi o muzică de relaxare (Enya este recomandarea noastră).

Străzile în care puteţi găsi spaţii de parcare sunt Gen Berthelot, Gh. Asachi şi Lascăr Catargi.