Blog

,

Festivitatea de premiere a concursului „Astăzi student, mâine expert contabil” – Ediția a VII-a

Aflat la a VII-a ediție, Concursul cu premii intitulat sugestiv „Astăzi student, mâine expert contabil”, desfășurat în data de 18 mai 2024, se înscrie în linia acțiunilor comune organizate de mediul academic în parteneriat cu organismul profesional CECCAR, ca o expresie a preocupărilor acestora de stimulare a tinerei generații pentru sporirea nivelului de pregătire, de atragere spre valorile și principiile contabile, respectiv de susținere și promovare a activității profesiei contabile.

Organizată de colectivul de Contabilitate din cadrul Departamentului de Contabilitate, Informatică Economică și Statistică (CIES), FEAA, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, cu sprijinul CECCAR, Filialele Botoșani, Iași și Neamț, dar și a mai multor societăți de expertiză contabilă, ediția din acest an s-a bucurat de participarea a 58 de studenți din anii I, II și III de la specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune, grupați pe două secțiuni, începători (anul I) și avansați (anii II și III).

În cadrul festivității de premiere, care a avut loc în data de 07 iunie 2024, câștigătorii concursului au fost recompensați cu premii acordate de cei 11 sponsori care au fost parteneri ai acestui eveniment: BIROU EXPERT CONTABIL CREŢU VASILE DAN, CONTAEXPERTIS SRL, ECONT SRL, EXPERT MIND SRL, EXPROM SRL, HIDROTERM SA, INTEGRUM ARTCONT SRL, LĂPUŞNEANU IULIAN – Cabinet Expertiză Contabilă, MICRO ACTION CONT SYSTEM SRL, PROFESIONAL ECONT SRL şi UPGRADE CONTA SYSTEM 360.

Festivitatea a fost onorată de prezența, în calitate de invitați, a doamnei prof. univ. dr. Cristina Teodora ROMAN, decan al Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, a doamnei Eugenia DĂSCĂLESCU – Preşedinte CECCAR Filiala Botoşani, a domnului Nicolae-Lucian NEDELCU – Preşedinte CECCAR Filiala Iaşi, a doamnei Magdalena-Violeta IFTODE – Preşedinte CECCAR Filiala Neamţ şi a doamnei Mihaiela Crușitu – Directorul Executiv al CECCAR Filiala Iași.

Mulțumim pe această cale tuturor celor care au fost alături de noi în organizarea acestei ediții a concursului și, în speranța că se va păstra tradiția, vă așteptăm și la următoarele ediții!