Blog

,

”EDUCATION LEADERS – BUSINESS LEADERS: WHAT`S NEXT?”

Pe 29.06.2023, Casa Universitarilor din Iași a găzduit un eveniment special, dedicat colaborării cu mediul de afaceri, în beneficiul studenților și absolvenților.

Începând cu ora 16.00 a avut loc evenimentul „EDUCATION LEADERS – BUSINESS LEADERS: WHAT`S NEXT?”, organizat de FACULTATEA DE ECONOMIE ȘI ADMINISTRAREA AFACERILOR, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, și ROMANIAN BUSINESS LEADERS.

ROMANIAN BUSINESS LEADERS este o puternică organizație națională nonprofit a comunității de afaceri din România, apolitică, având ca scop: Promovarea României și a business-ului românesc prin programe și activități, în principal în domeniile educației, antreprenoriatului și bunei guvernări. (https://www.rbls.ro/)

„EDUCATION LEADERS – BUSINESS LEADERS: WHAT`S NEXT?” este un eveniment care promovează ideea dezvoltării unui mediu de afaceri și a unui mediu educațional orientat spre excelență și performanță de top, prin facilitarea relaționării între absolvenții cu performanțe deosebite ai programelor FEAA, profesori și reprezentanți ai mediului de afaceri din regiunea de Nord-Est.

La eveniment au participat aproximativ 100 de invitați, mai mult de 20 de șefi de promoție în 2023 ai programelor de studii de licență și de master ale FEAA, cadre didactice de la FEAA și reprezentanți ai mediului de afaceri. Evenimentul a debutat cu o prezentare a programelor RBL și a oportunităților de colaborare cu mediul de afaceri pe care le oferă FEAA. Apoi, șefii de promoție au primit câte o diplomă de ”Graduate leader” din partea organizatorilor, în semn de apreciere a rezultatelor lor excelente pe durata studiilor. Cea mai mare parte a evenimentului a fost dedicată relaționării dintre cele trei tipuri de participanți: absolvenții de top au avut ocazia de a fi cunoscuți și de a intra în contact cu reprezentanți de marcă ai mediului de afaceri, profesorii și oamenii de afaceri au avut ocazia să se cunoască pentru a dezvolta colaborări viitoare în interesul comunității academice și a comunității de afaceri.

Prin semnificația sa, evenimentul a reușit să transmită participanților mesajul RBL și al FEAA de recunoaștere și susținere a excelenței, pentru a stimula formarea viitorilor lideri de succes ai lumii afacerilor.