Blog

Conferința Internațională de Informatică Economică – Ediția a XVII-a

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor (FEAA) din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași organizează, în perioada 17 – 20 mai 2018, în parteneriat cu Academia de Studii Economice din București și RoAIS (Romanian Chapter, Association for Information Systems), ediția a XVII-a a Conferinței Internaționale de Informatică Economică. Inițiativa, unică în Moldova, va reuni peste 100 de reprezentanți ai mediului academic și cercetători din țară si străinătate, din țări ca Portugalia, Danemarca, Franța, Israel, Noua Zeelandă, Spania, Italia, Turcia, Thailanda.

Invitații speciali ai evenimentului sunt profesor univ. dr. Roman Beck (IT University of Copenhagen), profesor univ. dr. Tiago Cardoso (Uninova Lisabona) și profesor univ. dr. Dan Cristea (Facultatea de Informatică, UAIC). Pe parcursul zilelor de joi, 17 mai și vineri, 18 mai vor fi prezentate peste 90 de lucrări științifice care tratează o problematică de actualitate din următoarele domenii: Cloud & Distributed/Parallel Computing, Mobile-Embedded & Multimedia Solutions, E-Society, Enterprise & Business Solutions, Databases & Datawarehouse, Audit and Project Management, Quantitative Economics, Artificial Intelligence & Data-mining.

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor își propune să fie, dincolo de o instituție de top în cercetare și educație, un promotor al ideilor inovatoare, cu impact major pentru mediul de afaceri și comunitatea din care face parte.

Conferința Internațională de Informatică Economică este susținută de companiile Falcon, THJunior, Ecenta și Nexus.

Mai multe detalii despre conferință se pot găsi pe pagina web: https://www.conferenceie.ase.ro/

Persoană de contact: Conf. univ. dr. Daniela Popescul, 0744368069, rdaniela@uaic.ro