Blog

,

Comunicat de presă – Lecția de Antreprenoriat, 29.06.2022 cu Mara Șteiu

Miercuri, 29.06.2022, ora 11:00 a avut loc Lecția de Antreprenoriat din cadrul SAS UAIC (Societatea Antreprenorială Studențească), alături de invitata Mara Șteiu, în calitate de fondatoare a ONG-ului dedicat elevilor, iExperiment.

Pe parcursul conferinței, Mara a discutat despre ONG-ul înființat de ea, încă din liceu, ce are scopul de a îndruma elevii spre o viitoare carieră antreprenorială. Aceasta a precizat faptul că gândirea antreprenorială te poate ajuta în orice domeniu dorești să activezi, fie că e drept, medicină sau business. Printre subiectele abordate pe parcursul conferinței se numără și dificultatea extinderii unui ONG, dar și pașii ce trebuie urmați pentru a găsi sponsorii potriviți. Un sfat pentru studenți ar fi să își dovedească potențialul și impactul mai întâi, iar sponsorii vor apărea mai ușor decât își imaginează aceștia.

În cazul în care nu ați reușit să ajungeți la această întâlnire, puteți urmări înregistrarea de pe pagina de Facebook: https://fb.watch/dYePvlzMI1/

Dacă doriți să fiți la curent cu celelalte evenimente ale noastre, vă invităm să ne urmăriți pe rețelele de social media, unde echipa de promovare SAS vă așteaptă cu postări despre conferințe, articole antreprenoriale, dar și despre cursurile din toamnă.

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/sas-uaic-entrepreneurial-society-for-students-iasi

Instagram: https://www.instagram.com/sas_uaic_iasi/

TikTok: https://vm.tiktok.com/ZMLqSWAev/

            Le mulțumim moderatorilor ce ne-au ajutat la realizarea acestei conferințe, Lector Univ. Dr. Patricia Bertea și studenta Olguța Bucătaru.