Blog

,

Comunicat de presă event 22 iunie cu Petruța Țuligă

Comunicat de presă event 22 iunie cu Petruța Țuligă

Miercuri, 22 iunie 2022, la ora 11:00 a avut loc ”Lecția de antreprenoriat” din cadrul SAS UAIC (Societatea Antreprenorială Studențească), alături de invitata Petruța Țuligă.

Pe parcursul conferinței, Petruța a discutat despre compania pe care a fondat-o, Parentool, aplicație ce se ocupă cu îndrumarea și susținerea părinților la primul copil. Subiectele abordate au fost diverse și intrigante, iar invitata noastră a răspuns cu pasiune curiozităților studenților.

Printre temele discutate se numără nevoia de cunoaștere și înțelegere a sinelui înaintea aducerii unui copil pe lume și modalitățile de stabilire a prețurilor serviciilor într-o companie aflată la început. De asemenea, Petruța a sfătuit studenții ce își doresc o carieră antreprenorială să nu mai amâne începutul startupului, așteptând momentul potrivit, întrucât ambiția și seriozitatea pot duce la rezultate excepționale.

În cazul în care nu ați reușit să ajungeți la această întâlnire, puteți urmări înregistrarea de pe pagina de Facebook: https://fb.watch/dRkHRUi2sf/

Nu uitați să ne urmăriți și pe celelalte platforme de social media, unde echipa de promovare SAS va posta mereu informații despre următoarele conferințe, dar și despre cursurile din toamnă de antreprenoriat!

Linkedin:https://www.linkedin.com/company/sas-uaic-entrepreneurial-society-for-students-iasi

Instagram: https://www.instagram.com/sas_uaic_iasi/

TikTok: https://vm.tiktok.com/ZMLqSWAev/