Blog

,

ADMITERE 2022

Speranța bunăstării, libertății și concordiei universale sunt desiderate ale oricărui tânăr care dorește să atingă un nivel de excelență al educației și cercetării academice. Acestea se constituie în fundamente ale dezvoltării intelectuale a studenților și a formării de cariere profesionale de succes.

Observăm că, în bună măsură, credințele și idealurile modernismului sunt în actualitate. Se vorbește de integrare și globalizare, ca etapă în evoluția economiei mondiale și de societate “a cunoașterii”, ca formă de organizare și metamorfoză a structurilor sociale. Dacă predicția megatendințelor este, mai întotdeauna, hazardată, definirea “microtendințelor” constituie, frecvent, o certitudine. Și una dintre aceste microtendințe, evidentă în procesul de globalizare, este revirimentul individualismului – mai multă libertate economică și politică pentru individ, deci mai multe speranțe. În acest context, considerăm că, în bună măsură, școala superioară de economie din cadrul învățământului academic contribuie la șlefuirea “extremelor”, dar incomensurabil mai mult la fundamentarea “regatului libertății”.

Ca atare, cu îndreptățire, putem să fim optimiști. Există o soluție. Prin alegerea Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, puteți obține un “pașaport” către succesul în viață și în afaceri.

Dragi candidați, viitori studenți, FEAA vă așteaptă pentru a începe drumul către o carieră de succes.

Pentru mai multe detalii legate de Admiterea 2022, accesaţi paginile:

Admitere Licenţă -2022 

Admitere Master -2022

Date importante:

Sesiunea din iulie:
11 – 16 iulie 2022: înscrierea;
– 18 – 23 iulie 2022: selecţia candidaţilor şi afişarea rezultatelor.

Sesiunea din septembrie:
– 5 – 7 septembrie 2022: înscrierea candidaților;
– 8 – 9 septembrie 2022: selecţia candidaţilor şi afişarea rezultatelor.