Blog

,

Întâlnire cu domnul Sebastian-Ioan BURDUJA, Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării

Studenții Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor s-au întâlnit cu domnul Sebastian-Ioan BURDUJA, Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării în Guvernul ROMÂNIEI.

Domnul Sebastian-Ioan BURDUJA a fost însoțit în vizita sa la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din data de 25 aprilie de către domnul Ioan-Sabin SĂRMAȘ, deputat, Președinte al Comisiei pentru Tehnologia Informațiilor și Comunicațiilor din Camera Deputaților, Parlamentul ROMÂNIEI și de către domnul Vlad MĂCELARU, Consilier.

Studenții facultății noastre, prezenți în amfiteatrul B1, au avut ocazia unei interacțiuni deschise pe subiecte privind mediul antreprenorial, piața muncii, societate în contextul evoluțiilor din domeniul digitalizării și a dezvoltării aplicațiilor de inteligență artificială.

Gazda întâlnirii, doamna Cristina-Teodora ROMAN, Prof. Univ. Dr., Decan, și-a arătat aprecierea pentru interesul arătat de către oaspeții noștri. Și-a manifestat, totodată, deschiderea pentru conturarea și implementarea unor evenimente punctuale, ulterioare.

Ne-au fost alături, în dublă calitate, de membri ai comunității academice și de persoane implicate în administrația publică centrală și locală, domnii Daniel JURAVLE, Vice-Primar al Municipiului IAȘI, Marius Alin ANDRIEȘ, Secretar de Stat în Ministerul Finanțelor, Ioan URSACHE, consilier cabinet Vice-Președinte Consiliul Județean IAȘI.

Cadrele didactice ale Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor au avut oportunitatea unei discuții dedicate, aplicate, în Sala de Consiliu a Facultății.