Blog

Săptămâna internaţională FEAA 2018

Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor organizează evenimentul Săptămâna internaţională FEAA 2018.

În perioada 7-10 mai 2018, vom fi gazdele unor studenţi şi profesori internaţionali, care se vor alătura comunităţii noastre academic timp de patru zile, vor interacţiona într-un mediu internaţional şi vor întări colaborările dintre universităţile noastre.

Tema evenimentului din acest an va fi:

Managementul talentelor într-o lume globalizată

Accentul va fi pus pe aspecte cu care se confruntă în prezent lumea noastră, în general şi în cadrul organizational, dar în mod special din punct de vedere al resurselor umane. De la strategie de resurse umane, recrutare, selecţie, training şi dezvoltare, compensaţii şi beneficii, procesele sunt influenţate de tendinţe internaţionale, care afectează diverse industrii.

În cursul dimineţii, participanţii vor fi implicaţi în workshop-uri, iar seara vor fi invitaţi la cursuri obişnuite, predate în limba engleză, în cadrul programului Managementul strategic al resurselor umane în Europa.

Acest eveniment este menit să susţină activităţile de internaţionalizare în care Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor s-a implicat în mod deosebit în ultimii ani.