Blog

,

Networking & Business Plan Pitching Session

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași (FEAA), alături de Organizația Femeilor Antreprenor din Uniunea Generală a Industriașilor din România (OFA UGIR) și AGEO Events a organizat vineri, 05 mai – ”Networking & Business Plan Pitching Session” – un eveniment de interes pentru studenții ce doresc să devină antreprenori în viitorul apropiat.

Evenimentul a fost organizat prin programul OFA STARTUP ANGELS, ce își dorește să ajute tinerii în dezvoltarea unor business de tip start-up.

Sala AGEO White Room, a găzduit peste 70 de studenți din anul III din cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea management, ce au prezentat, în 15 echipe, planuri de afaceri de tip business canva în domenii precum: IT și dezvoltare de aplicații, HoReCa, construcții, medical, infrastructură, dezvoltare și închiriere de bunuri imobiliare.

În acest demers, studenții au fost coordonați și au primit sprijin de specialitate, foarte valoros în realizarea planului de afaceri tip canvas, prin programul de pregătire antreprenorială coordonat de către doamna lector. univ. dr. Anca Clipa, profesor în cadrul FEAA IAȘI.

Planurile de afaceri au fost evaluate, iar studenții au primit feedback în timp real din partea celor 10 antreprenori și specialiști prezenți în sală.