Blog

,

Informare cu privire la situația răspândirii infecției cu Coronavirus COVID-19

Conducerea Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor monitorizează evoluția situației de la nivel național și local. FEAA pune în practică prevederile Procedurii și criteriilor de suspendare a cursurilor școlare în unitățile de învățământ în contextul confirmării unui caz/ mai multe cazuri de COVID-19 din cadrul Hotărârii nr. 6 din 6.03.2020 a Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, emise de Ministerul Afacerilor Interne – Departamentul pentru Situații de Urgență;

În acest moment, 11 martie 2020, ora 11:00, nu există, la nivelul comunității academice a FEAA, vreo situație de suspiciune sau confirmare a infectării cu Coronavirus COVID-19.

Vă reamintim faptul că informaţii legate de prevenirea infectării cu virusul Coronavirus COVID-19 pot fi obţinute la linia TELVERDE (0800 800 358) .

Conducerea FEAA si a UAIC pun pe primul plan siguranța studenților și angajaților. În funcție de evoluția situației și de deciziile autorităților centrale, vom adopta toate măsurile care se impun.