Blog

, ,

CARAVANA FEAA 2019-2020

Caravana Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor este prezentă și în acest an în perioada 11 – 30 noiembrie 2019 în cele mai importante licee din orașele din regiunea Moldovei, dorind să aducă în prim-plan oportunitățile pe care le au potențialii candidați în urma absolvirii cursurilor instituției noastre

Elevii claselor a XI-a și a XII-a din mai mult 50 de licee au oportunitatea de a participa la prezentarea programelor de studii susținută de către Departamentul Media al Facultății. Entuziasmată fiind de interesul manifestat de elevii de liceu, Caravana Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor revine în Botoșani, Vaslui, Huși, Bacău, Moinești, Tg. Ocna, Piatra Neamț, Suceava, Fălticeni, Roman, Bârlad, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Galați, Pașcani, Tg. Frumos, Hârlău, Focșani, Tecuci, Dorohoi, Rădăuți, Vatra Dornei, Adjud, Iași.

Studenți, însoțiți de cadre didactice ale facultății, îi informează într-un mod interactiv pe viitorii studenți despre procedura de admitere a facultății, viața de student, specializările pentru care pot opta, oportunitățile de voluntariat din cadrul campusului și informații despre posibilitățile de angajare.

Proiectul își propune să ofere elevilor, părinților și profesorilor din licee o perspectivă realistă asupra mediului academic. Aceasta este prima etapă a informării elevilor cu privire la oferta educațională a facultății. În etapa următoare, aceștia sunt invitați să ia parte la proiectul „Zilele Porților Deschise”.

Pentru mai multe detalii despre traseul Caravanei puteţi urmări pagină oficială de Facebook: https://www.facebook.com/FEAA.Iasi/