Blog

,

ADMITERE 2023

Admitere Licenţă -2023

Admitere Master -2023


Speranța bunăstării, libertății și concordiei universale sunt desiderate ale oricărui tânăr care dorește să atingă un nivel de excelență al educației și cercetării academice. Acestea se constituie în fundamente ale dezvoltării intelectuale a studenților și a formării de cariere profesionale de succes.

Observăm că, în bună măsură, credințele și idealurile modernismului sunt în actualitate. Se vorbește de integrare și globalizare, ca etapă în evoluția economiei mondiale și de societate “a cunoașterii”, ca formă de organizare și metamorfoză a structurilor sociale. Dacă predicția megatendințelor este, mai întotdeauna, hazardată, definirea “microtendințelor” constituie, frecvent, o certitudine. Și una dintre aceste microtendințe, evidentă în procesul de globalizare, este revirimentul individualismului – mai multă libertate economică și politică pentru individ, deci mai multe speranțe. În acest context, considerăm că, în bună măsură, școala superioară de economie din cadrul învățământului academic contribuie la șlefuirea “extremelor”, dar incomensurabil mai mult la fundamentarea “regatului libertății”.

Ca atare, cu îndreptățire, putem să fim optimiști. Există o soluție. Prin alegerea Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, puteți obține un “pașaport” către succesul în viață și în afaceri.

Dragi candidați, viitori studenți, FEAA vă așteaptă pentru a începe drumul către o carieră de succes.

Date importante:

ADMITERE IULIE 2023

– 10-15 iulie 2023: înscrierea candidaţilor;
– 17-22 iulie 2023: selecţia candidaţilor şi afişarea rezultatelor

ADMITERE SEPTEMBRIE 2023

– 4-6 septembrie 2023: înscrierea candidaţilor;
– 7-8 septembrie 2023: selecţia candidaţilor şi afişarea rezultatelor.