Blog

, ,

Competiţia “Creative Business” – Ediţia a X-a

Competiţia “Creative Business”, aflată la a X-a ediţie, a avut loc vineri, 15 aprilie, şi a deschis seria concursurilor organizate în această perioadă la Colegiul Unirea din Paşcani. În cadrul competiţiei “Creative Business”, tinerii au prezentat juriului planuri de afaceri din domenii diverse precum producţie şi comercializare de dulciuri, îngheţată artizanală, îmbrăcăminte personalizată sau echipamente IT.

Premiul I a fost obţinut de Alexandru Dumitrachi, elev al Liceului Tehnologic Economic de Turism din Iaşi. Alexandru a primit distincţia pentru ideea sa de afacere, SHOEMANIA, de încălţăminte personalizată.

Celelalte echipe au fost premiate pentru idei de business precum “Maison de fantesie”, parfumuri personalizate şi “iFix”- reparaţii telefoane şi produse IT. Premii au fost oferite şi pentru cele mai bune spoturi publicitare şi printuri de promovare a afacerii. Concurenţii au fost recompensaţi cu trofee şi premii în bani.

Juriul a fost format din Lili Atudorei, manager Reflex SRL Paşcani, Oanu Nuţu, manager Luiza Travel Paşcani şi conf. dr. Nelu Florea de la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.