Blog

, ,

Orizont de afaceri – Macedonia de Nord

În data de 22 iunie 2021, Excelența Sa, domnul Gabriel ATANASOV, Ambasador al Macedoniei de Nord în România s-a aflat la Iași într-o vizită organizată de către Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor prin intermediul Centrului pentru Studii Balcanice.

Programul domnului ambasador a presupus întâlniri bilaterale cu instituții ale administrației publice locale, o întâlnire cu echipa de conducere a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, participarea ca invitat special la evenimentul intitulat “Orizont de Afaceri Macedonia de Nord – Doing Business in North Macedonia.”

Evenimentul a fost găzduit de către domnul Tudorel TOADER, Prof. Univ. Dr., Rector al Universității “Alexandru Ioan Cuza” Iași având ca participanți reprezentanți ai mediului de afaceri și asociativ din regiunea estică a României, în prezența Instituției Prefectului, Consiliului Județean și a Primăriei Municipiului Iași.

În continuarea activităților ce vizează interconectarea academică, administrativă și de afaceri dintre România și arealul Balcanilor de Vest, o delegație a facultății noastre, condusă de către doamna Cristina-Teodora ROMAN, prof. univ. dr., Decan, va participa la Forumul de Afaceri România-Macedonia de Nord organizat la Skopje în marja vizitei Excelenței Sale, domnul Bogdan AURESCU, Ministru de Externe al României, în ziua de 30 iunie.