Home | Contact        
Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor

Bd. Carol I, Nr. 22 700505, Iasi, Romania
Tel: +40.232 20 10 70
Fax: +40.232 21 70 00

Conferinta Stiintifica Anuala a Economistilor Romani din Mediul Academic din Strainatate

ERMAS 2018

A cincea editie in cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, in perioada 25 -27 iulie 2018Suntem onorati sa avem in calitate de invitati Keynote urmatoarele personalitati din mediul academic international:

Suntem de asemenea onorati sa il avem ca lector al cursului oferit gratuit in cadrul ERMAS (curs de microeconometrie anul acesta) pe David Drukker , Director Econometrie la STATA, care va sustine si o lucrare invitata in cadrul sesiunilor stiintifice ale conferintei.
Scopul acestei initiative este acela de a organiza o conferinta stiintifica cu frecventa anuala a cercetatorilor economisti romani (sau cunoscatori ai limbii romane), precum si a economistilor straini invitati de catre acestia. Sfera participantilor cuprinde in principal economisti romani afiliati unor universitati straine / institutii de cercetare din afara tarii, precum si colegi ai acestora care activeaza in Romania. Incepand cu a 4-a editie ERMAS din 2017, conferinta este deschisa si pentru economisti straini.

Conferinta va avea loc in perioada 25-27 iulie 2018 la Iasi, fiind gazduita de Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi.


Home | Contact

Copyright © www.feaa.uaic.ro/ermas2018 All rights reserved. Copyright Notice.
Site realizat in colaborare cu FSEGA - UBB, Cluj-Napoca