Events

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

DONAȚII CASA SHARE 2017

27 noiembrie 2017 - 24 decembrie 2017

Dacă ați privi pentru o clipă în sufletul lor ați afla că ei nu sunt triști sau supărați. Nu pentru că au persoane care îi susțin, alături de ei. Doar pentru simplul fapt că nu au timp. Nu au timp să fie supărați, timpul pentru ei este cea mai de preț monedă de schimb și probabil singura pe care o au momentan. Ei sunt eroiii, nu noi. Ei sunt cei pentru care cele mai importante cuvinte sunt familie, casă și școală. Pentru că toate aceste cuvinte le definesc universul și sunt doar niște copii.

În acest an, FEAA vă anunță cu mare drag că prin intermediul Departamentului Media, am reușit să adunăm fonduri de finanțare a educației copiiilor defavorizați din Iași. Meritul nu ni se cuvine, meritul este al tuturor studenților și profesorilor noștri care au dorit să realizeze un gest umanitar excepțional. Fie că au renunțat la o cafea sau la o masă la cantină sau la o ieșire în oraș, aceștia au reușit să adune într-o cutiuță o rampă de lansare și un ajutor inegalabil pentru acești tineri care chiar au nevoie de un ajutor oricât de mic ar fi acesta.

Domnul Bogdan este cel care a pornit Casa Share, un proiect colosal și un semnal de alarmă transmis generațiilor de oameni. Pentru că ne-am luat inima în dinți și am decis că putem și noi contribui pentru a ajuta acești copii nevoiași, Bogdan ne-a răsplătit cu un telefon de mulțumire care pentru noi a însemnat mai mult decât orice. Știam că pentru cele 2 săptămâni în care am reușit să strângem bănuți prin amplasarea unei urne la noi în facultate, acei copii și inclusiv Bogdan ne-ar rămâne veșnic mulțumiți. Dar noi nu ne dorim asta, noi dorim să arătăm tuturor oamenilor că se poate și că împreună suntem puternici.

Nu există probleme, există doar lucruri care nu se pot rezolva momentan și orice mic ajutor contează și orice problemă se poate rezolva, se poate rezolva pentru că există oameni cărora să le pese, există oameni care sunt alături de noi. WE ARE NOT ALONE! Și nimeni nu ar trebui să fie, de aceea ne implicăm și ajutăm cu mare drag. Și tu ar trebui să faci la fel, poate într-un viitor ți se va întoarce fapta bună și în unele cazuri poate fi singurul lucru de care să ai nevoie…și este cel mai important.

Mulțumim tuturor celor implicați și tuturor celor care au reușit să doneze astfel încât să le oferim o casă, o pâine, cărți sau chiar hăinuțe acestor copii care în viitor ar putea ajunge studenți la FEAA și credeți-ne că ar fi cea mai mare onoare să-i avem alături de noi pentru că ei știu ce înseamnă să dai de greu și astfel de oameni pot schimba lumea. Nu singuri, împreună, alături de noi, alături de tine, alături de FEAA. Mulțumim!

Detalii

Începere:
27 noiembrie 2017
Se termină:
24 decembrie 2017

Loc de întâlnire

FEAA
Bulevardul Carol I, Nr. 22, Corp B
Iasi, 700505 România
+ Harta Google