Evenimente

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

CARAVANA FEAA 2017-2018

13 noiembrie 2017 - 30 iunie 2018

Caravana FEAA, un proiect inedit organizat de către tinerii voluntari din Departamentul Media al FEAA. În fiecare an încercăm să ajungem la cât mai mulți elevi din liceele din România, astfel încât să facem cunoscută facultatea noastră. Dorim să le transmitem ideea că educația este esențială și că în România este încurajată prin noi, deoarece educația schimbă vieți și oameni la început de drum.

Dacă ar fi să realizăm un scurt rezumat a unei activități zilnice din cadrul proiectului, am începe prin a povesti despre zâmbetele și entuziasmul persoanelor care pornesc la drum spre unul dintre județele din regiunea Moldovei. Odată ajunși la liceu, începem prin a aduna în jurul nostru toți tinerii pe care cuvintele noastre i-ar putea schimba și efectiv le povestim tot ceea ce înseamnă FEAA, de la familie, prieteni și până la sesiune, practică și proiecte care le deschid o ușă spre viitor.

Tuturor acestor tineri încercăm să le transmitem o parte dintre trăirile noastre, o parte din noi și din ceea ce am reușit să învățăm și să descoperim singuri sau cu ajutorul profesorilor noștri. O zi din viața unui student la FEAA este greu de descris deoarece într-o zi obișnuită se pot lega anumite evenimente ce pot transmite informații atât de utile sau importante încât să le schimbe perspectivă asupra studenției și de ce nu, poate și perspectiva asupra carierei profesionale. Cert este faptul că orice lucrezi pe timpul celor 3 ani de licență sau master, îți vor fi de mare folos în carieră. Avem zeci de tineri care vă pot convinge că reușita ține doar de muncă și nimic mai mult!

Începând cu data de 13 noiembrie 2017, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, continuă să contibuie la dezvoltarea personală și profesională a tinerilor din liceele din România. Caravana FEAA 2017-2018, este un eveniment adresat tinerilor economiști, ce le oferă suportul necesar în alegerea unei facultăți cu prestigiu la nivel național și totodată, sprijinul integrării acestora în mediul universitar.

Cu o prezență anuală în peste 10 orașe și 43 de licee din regiunea Moldovei, Caravana FEAA își propune anul acesta să ajungă în Suceava, Botoșani, Bacău, Piatra Neamț, Roman, Pașcani, Bârlad, Fălticeni, dar și în Iași. Acestea sunt printre puținele orașe în care proiectul de prezentare al programelor de studiu își va face apariția.

Tineri voluntari plini de entuziasm și pasionați de domeniul economic însoțiți de profesori universitari, vor susține prezentări în fața elevilor din licee, prezentări ce vor avea drept scop dezvoltarea acestora prin optarea asupra unei oferte educaționale de viitor și alegerea unei specializări care se poate plia pe așteptările și pasiunile lor. În cadrul facultății există și oportunități de dezvoltare profesională prin programe de voluntariat și posibilități de angajare diverse, chiar din anii de studenție.

Proiectul Caravana FEAA își propune să ofere elevilor, părinților și profesorilor o perspectivă realistă asupra mediului academic economic. Datorită acțiunilor de promovare prin licee și în mediul online, anul acesta FEAA a reușit să adune la un loc peste 3.000 de studenți înscriși într-un singur an universitar, fie la licență sau master.

Acest număr impresionant se datorează experienței cu care ne mândrim, a faptului că încercăm în fiecare zi să fim profesioniști și a tuturor persoanelor care contribuie zilnic la buna desfășurare a activității facultății, de la studenți și până la profesori.

Pe această cale le mulțumim tuturor celor implicați în proiecte și în Caravana FEAA și tuturor tinerilor pasionați de economie care doresc să se transforme profesional prin intermediul ajutorului universitar oferit de către noi.

Vă așteptăm la înscrieri!

Detalii

Începere:
13 noiembrie
Se termină:
30 iunie 2018

Organizator

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor